Спорт

Последња европска шанса за Партизан, ТСЦ против "свог" Лазетића

Фудбалери Партизана играју против белгијског Гента (20.15) први меч плеј-офа квалификација за Лигу конференције, док ће ТСЦ у Мађарској гостовати код Лазетићевог Макабија (20.00), у баражу за Лигу Европе
Последња европска шанса за Партизан, ТСЦ против "свог" Лазетића© Dusan Milenkovic/ATAImages

Црвена звезда је у уторак поражена у Норвешкој у плеј-офу Лиге шампиона, а у четвртак на терен излазе и преостала два српска представника у европским такмичењима.

Партизан игра двомеч са белгијским Гентом, а прва утакмица игра се у Београду и то без присуства публике (20.15).

УЕФА немилосрдно кажњава црно-беле, па ће и последњи покушај екипе Александра Станојевића да се домогне лигашког дела једног европског такмичења протежи без подршке навијача.

Црно-бели су већ изгубили двомеч са кијевским Динамом, затим и са швајцарским Луганом, а утакмице против Гента показаће колико су Партизан и стрпски фудбал далеко од Европе у овом тренутку.

Вечерас ће на терен и фудбалери ТСЦ-а, који у Мађарској гостују код екипе Макабија из Тел Авива, у оквиру баража за пласман у Лигу Европе.

Израелски тим предводи "дојучерашњи" тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић, а екипа из Бачле Тополе има загарантовано место у Европи, пошто ће у случају неуспеха у двомечу играти групну фазу Лиге конференције.

Утакмица у Сомбатељију игра се од 20 часова.

image