Како је Лучић препоручио Бонги прелазак у Партизан: Прихвати све, биће ватрено

Ново појачање Партизана Исак Бонга, изјавио је да му је прелазак у српски клуб препоручио некадашњи саиграч у Бајерну и капитен црно-белих - Владимир Лучић

Лучић је само још једном оправдао статусни симбол који има код навијача Партизана, клубу у којем је био дугогодишњи капитен.

Немачки кошаркаш Исак Бонга је изјавио да му је Лучић препоручио долазак у редове црно-белих.

"Заиста сам разговарао са Лучићем и само је рекао да прихватим све. Рекао је: "Прихвати све добре тренутке, прихвати и оне мање добре. Само се забављај док си ту." Такође је рекао да ће ово бити заиста добро место за мене", рекао је Немац за "Телеграф".

Лучић и Бонга су били саиграчи у Бајерну, а ново појачање Партизана је изјавило шта је била једна од пресудних ствари за долазак у српски клуб.

"Па, једина ствар која је увек била су навијачи. То је прва ствар на коју помислиш када помислиш на Партизан, претпостављам. Али, и само окружење. Сваки пут када дођеш овде, знаш да ће бити ватрено", рекао је Бонга.

Немачки кошаркаш је каријеру почео у Франкфурту, потом играо за ЛА лејкерсе и њихову развојну екипу, али и за Вашингтон и Торонто, пре него што се 2022. године вратио у Немачку и када је потписао за Бајерн.

Са репрезентацијом Немачке освојио је златну медаљу на Светском првенству 2023. године.