Спектакуларан крај каријере Горана Драгића - Јокић и Боби украли шоу у "Стожицама"

Ревијалном утакмицом у љубљанској дворани "Стожице" окончана је каријера једног од најбољих словеначких кошаркаша свих времена - Горана Драгића

Велики број познатих кошаркашких асова увеличао је последњи меч Горана Драгића, укључујући и велике звезде НБА лиге попут Николе Јокића и Луке Дончића.

Утакмицу, у којој је резултат био у другом плану, обележили су атрактивни потези Николе Јокића и Бобана Марјановића - Џокер је закуцавао као никад у каријери, док је Боби подизао публику на ноге убаченим тројкама.

У утакмици су учествовали и Богдан Богдановић, Никола Вучевић, Робин Лопез, Луис Скола, Крис Бош, као и велики број некадашњих и садашњих репрезентативаца Словеније.

Поред кошарке, Драгић је одиграо и баскет "један на један" са својим братом Зораном, а у једном тренутку кошаркаши су се опробали и у фудбалу на импровизованом терену.

Драгић је на поклон добио и дрес фудбалског клуба Реал Мадрид, а видео поруку послао му је вероватно најбољи балкански фудбалер свих времена - Лука Модрић.

Спектакл су увеличали и Саша Павловић, Владимир Радмановић, Раша Нестеровић, Боштјан Нахбар, Јака Лаковић, Стив Неш, док су у публици били Дирк Новицки, Предраг Даниловић, Дејан Бодирога, Мирослав Берић, Александар Џикић, Александар Ђорђевић и Игор Кокошков, поред многих других.

Драгић је окачио кошаркашке патике о клин, на крају је у сузама поздрављен овацијама публике, али и некадашњих саиграча и кошаркашких пријатеља.