Спорт

Стојић уместо Русије изабрао Израел – иде код Лазетића у Макаби

Повремени српски репрезентативац Немања Стојић напустиће Црвену звезду и појачаће Макаби из Тел Авива, незванично сазнаје РТ Балкан
Стојић уместо Русије изабрао Израел – иде код Лазетића у МакабиGetty © Alex Caparros - UEFA / Contributor

Стојић је недавно стигао на стадион "Рајко Митић", био део репрезентације Србије која је наступала на Европском првенству, али није успео да се избори за статус првотимца код Владана Милојевића.

Звезда је у међувремену ангажовала Вању Дркушића који је стигао на позајмицу из Зенита, а конкуренција му је још и капитен Урош Спајић, као и Насер Ђига.

После само три месеца у клубу поздравио се саиграчима и већ је било виђено да ће пут Русије, јер је на столу имао понуду Рубина из Казања.

Међутим, према нашим сазнањима, дошло је до промене и он се одлучио да пређе у Макаби, који са клупе води Жарко Лазетић.

Лазетић и Стојић су веома успешно сарађивали у ТСЦ-у, у којем су заједно исписали историју клуба пласманом у Лигу конференције.

Још нису познати детаљи трансфера, али је Стојић већ отпутовао у Израел и требало би током дана да се прикључи новој екипи.

Он би могао да дебитује баш против бившег клуба, пошто се Макаби у четвртак састаје са ТСЦ-ом у реваншу плеј-офа за пласман у Лигу Европе.

Лазетићев тим је на прагу пласмана у друго по јачини европско такмичење, након тријумфа од 3:0 у Бачкој Тополи.

image