Спорт

Норвежани опрезни пред реванш, Боде два дана раније стиже у Београд

Фудбалери Боде Глимта доћи ће у понедељак у Београд, како би се што боље спремили за реванш меч квалификација за Лигу шампиона против Црвене звезде
Норвежани опрезни пред реванш, Боде два дана раније стиже у БеоградGetty © Matt McNulty - UEFA

Звезда ће у среду од 21.00 дочекати норвешку екипу у утакмици која ће одредити ко иде у групну фазу Лиге шампиона.

Српски тим је у првом мечу претрпео пораз у гостима од 2:1.

Боде је много боље ушао у меч, био опаснији тим, материјализовао своје шансе, али су црвено-бели успели да постигну погодак који их је одржао у двомечу.

Да је стадион "Рајко Митић" велика Звездина предност, говори и податак да ће норвешка екипа два дана раније доћи у Београд.

Екипе углавном долазе дан пред меч, било је случајева да се долази и на дан утакмице у Београд, али је Боде веома опрезан па је решио да се темељно припреми за реванш.

Звездин ривал ће одрадити тренинг у јутарњим часовима у склопу свог тренинг центра, а потом се упутити за престоницу Србије.

Очекује се да ће стадион "Рајко Митић" бити попуњен до последњег места и да ће црвено-бели имати огромну подршку са трибина у утакмици у којој ће покушати да дођу до победе и новог учешћа у Лиги шампиона.

Подсећамо, Црвена звезда је у садашњем формату Лиге шампиона учествовала у три наврата: У сезонама 2018/19, 2019/20 и прошле сезоне.

image