Спорт

Кецмановић пропустио две меч лопте против бронзаног из Париза, Музети се провукао до трећег кола

Миомир Кецмановић није успео да се пласира у треће коло Ју-Ес опена, пошто је после пет сетова поражен од Италијана Лоренца Музетија - 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 7:5

Мало је недостајало да Србија добије још једног представника у трећем колу последњег гренд слема у сезони, али је Кецмановић пропустио одличну прилику да савлада бронзаног са Олимпијских игара у Сиднеју.

Миша полако постаје специјалиста за маратонске мечеве, али овога пута Музети је био тај који је на крају имао више концентрације и дошао до победе од 3:2 у сетовима, после готово четири сата тениса у Њујорку.

Српски тенисер је добио први део игре 6:3, али је онда Италијан узвратио са два освојена сета 6:4, 6:4 и дошао до преокрета.

Није се предавао Миша, играо је храбро и одлучно и убедљивим резултатом 6:2 изборио пети сет.

Није деловало добро, Музети је брзо направио брејк, али се Кецмановић још једном вратио - узвратио је одузимањем сервиса противнику, па на 5:4 пропустио две брејк и меч лопте.

Као да је пропуштена прилика сломила српског тенисера, Музети већ у наредном гему прави брејк, а онда без изгубљеног поена долази и до победе - 7:5.

Италијан ће у трећем колу играти против Американца Брендона Накашиме.

image