Спорт

Спајић најавио спектакл у Лиги шампиона: Жреб није тако лош, велика ствар је долазак Барселоне

Капитен Црвене звезде Урош Спајић је изјавио да жели да се црвено-бели у правом светлу представе у Лиги шампиона и да уживају са навијачима
Спајић најавио спектакл у Лиги шампиона: Жреб није тако лош, велика ствар је долазак Барселоне© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Црвене звезде играће у елитном такмичењу против Интера, Барселоне, Бенфике, Милана, Јанг Бојса, ПСВ Ајндховена, Штутгарта и Монака, одлучено је жребом у Монте Карлу.

Српски шампион ће у Београду дочекати Барселону, Бенфику, ПСВ и Штутгарт, док ће гостовати код Интера, Милана, Јанг Бојса и Монака.

"Очигледно је да су сви противници веома снажни, ради се о одличним екипама, мислим да жреб и није био тако лош", почео је Спајић за званични сајт клуб.

"Велика је ствар што ћемо играти против екипе као што је Барселона на 'Маракани'. Мислим да је боље што играмо против Бенфике и Штутгарта код куће. Сада имамо времена да се припремимо, знамо противнике."

Накратко се поново осврнуо на двомеч са Боде Глимтом у плеј-офу.

"Пао нам је камен са срца, решили смо се тензије и терета који смо осећали после Норвешке. Сада тек треба да се покажемо у правом светлу и да уживамо", додао је Спајић.

image