Селектор Шпаније хвали "орлове": Нећемо лако победити Србију на легендарном стадиону

Селектор фудбалске репрезентације Шпаније Луис де ла Фуенте изјавио је да Србија има добар тим, као и да се радује што ће имати прилику да води тим на стадиону "Рајко Митић"

Фудбалска репрезентација Шпаније играће против Србије од 20.45 часова на стадиону "Рајко Митић" у Београду, у мечу првог кола групе А4 Лиге нација.

"Мислим да је српска репрезентација феноменална. Успели су да се квалификују у прву групу Лигу нација. Србија је на Европском првенству изгубила само од Енглеске, што доста говори. Има доста међународно афирмисаних играча. Захвалан сам што се уопште мисли да ћемо лако да их добијемо, али то је далеко од истине. Радујем се што ћемо имати прилику да играмо да овако легендарном стадиону против екипе која још увек има шта да понуди", изјавио је Де ла Фуенте на конференцији за медије.

Шпански селектор је поручио да је његова екипа жели да се докаже кроз нове победе.

"Ово је екипа гладна резултата, жељна усавршавања и доказивања. Видим им на лицима да су жељни победа и резултата. Овај тим тек треба да покаже свој потенцијал. Нема конформизма, нити опуштања. Желимо резултате", рекао је Де ла Фуенте.

Де ла Фуенте је потврдио да ће Ламин Јамал у конкуренцији за утакмицу.

"Добио је један озбиљнији ударац, али на прегледима је установљено да је све добро и да га имамо на располагању. Веома је миран и стабилан дечко. Понаша се јако зрело, ми као тим њему враћамо мирношћу. Много нам значи његово присуство", поручио је Де ла Фуенте.