Спорт

Силас по доласку у Звезду: Очекују нас велике ствари

Нови фудбалер Црвене звезде Силас Катомпа Мвумпа једва чека да заигра на стадиону "Рајко Митић" пред навијачима црвено-белих

Силас (25) игра на позицији крила и нападача, наредних годину дана провешће у Звезди, уз могућност откупа од Штутгарта на крају сезоне.

"Веома сам срећан и поносан што сам дошао у Црвену звезду. Свиђа ми се и то што ћу живети у Србији. Мислим да можемо много заједно и радујем се упознавању са новим саиграчима, те стручним штабом. Верујем да нас велике ствари очекују. Када је реч о мени, доживљавам себе као нападача и сматрам да ми је брзина највећи квалитет", рекао је Силас, преноси клупски сајт.

Фудбалер из ДР Конго је поручио да ће атмосфера на Звездином стадиону имати кључну улогу у Лиги шампиона.

"Амбиције су јасне - дупла круна у Србији и што бољи резултати у Лиги шампиона. Знам да Звезда доминира у српском фудбалу и верујем да ће то тако и остати. Када је реч о Лиги шампиона, мислим да би то кључну улогу могла да одигра атмосфера на нашем стадиону. Знам да Звезда има сјајне навијаче и једва чекам да заиграм пред њима", изјавио је нови фудбалер Звезде који ће носити дрес са бројем 15.

Звезда ће прву утакмицу у ЛШ играти против Бенфике 19. септембра на стадиону "Рајко Митић".

image