Спорт

Павловић: Овај меч ми је био тежи него против Шпаније

Фудбалер Милана је поручио да ће његова екипа морати боље када поново буде играла против Данске, у реваншу који се буде играо у Београду
Павловић: Овај меч ми је био тежи него против ШпанијеGetty © David Lidstrom - UEFA / Contributor

Дефанзивац Србије Страхиња Павловић сумирао је утиске после пораза "орлова" (2:0) против Данске у мечу "А" дивизије Лиге нација.

Фудбалер Милана је истакао да је Србија имала толико тежак меч да му је било лакше пре три дана против Шпаније у Београду.

"Ми смо изашли мало другачије данас. Мало смо били отворенији и нормално је да смо имали више посла. Била је тешка утакмица, мени једна од најтежих у последње време. Данци су нас надтрчали и то је била главна ствар. Држали су лопту. Покушали смо и ми, али недовољно опасно. Морамо да насатавимо даље и да пробамо да их добијемо код куће", рекао је Павловић и објаснио зашто му је ово била једна од тежих утакмица:

"Сва три нападача се доста крећу, траже простор. Било је доста трчања."

Упоредио је ову утакмицу са оном на Европском првенству.

"По мени је била јако слична, само што смо сад из две ситуације примили два гола. Поготово други, фантастична реакција Поулсена. Осетио се умор код играча, после три дана након утакмице са Шпанијом. Јако се осетио", закључио је Страхиња Павловић.

image