Зашто Влаховић није играо за Србију? Италијани открили прави разлог

Медији на "чизми" тврде да по среди нису били "породични разлози" већ нешто друго

Српски нападач Душан Влаховић један је од оних који се нису одазвали позиву селектора Драгана Стојковића за мечеве против Шпаније и Данске.

Голгетер Јувентуса је био један од бројних који је пропустио септембарске сусрете, а селектор је открио да су Влаховићеви разлози били "породичне природе". Ипак, медији у Италији сада тврде да је нешто друго било по среди.

Италијански медији су пренели да су у току преговори Влаховића са управом клуба из Торина око продужетка уговора, те да се иза тога крије његова одлука. Наводно је бивши нападач Партизана и Фјорентине желео да се фокусира на завршетак врло уносних преговора.

Влаховић је тренутно једини играч у Серији А који има осмоцифрену плату (12.000.000 евра), а тако би могло и да остане упркос смањењу. Према новом уговору, њему ће следовати девет или 10 милиона, али ће бонуси бити већи него до сада.

Уз то, уговор ће бити и продужен, пошто актуелни траје до лета 2026. године. Влаховић је нову сезону отворио голгетерски расположен са два поготка у прва три кола Серије А.