Спорт

Новак о чувеном састанку са ватерполистима у Паризу: Били смо изненађени и они и ја

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић говорио је о већ "чувеном састанку" са ватерполистима у Паризу који је, према њиховим речима, био пресудан на путу до трећег узастопног злата
Новак о чувеном састанку са ватерполистима у Паризу: Били смо изненађени и они и ја

Ђоковић је за РТС открио како је до састанка заиста дошло и рекао да ништа није било испланирано.

"Ситуација са златним ватерполистима није била планирана. Нисам хтео о томе да говорим и не желим да кажем шта смо причали, али када сам дошао, дошао сам у тренутку када су имали тимски састанак у не баш најбољем расположењу. Почели су да сумњају да ли могу, јер то су ватерполисти, нико никад као они, увек су доносили злато. Управо сам о томе говорио са њима, да их разумем, свака утакмица мора да буде победа, а ако није, то је смак света", рекао је Ђоковић.

Делио сам своја искуства када су ме замолили селектор и челници Савеза да уђем код њих у просторију. Они су били изненађени, ја такође, додао је Новак.

"Имамо пуно заједничких ствари које нас повезују, тако да увек можемо да разговарамо о неким стварима које су исте или сличне. Ја сам само делио своје искуство, не волим да дајем савете, па ако се неко пронађе, драго ми је", рекао је најбољи тенисер у историји.

image