Спорт

ФСС именовао три нова селектора млађих селекција, о Пиксију ни речи

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије направио је кадровске промене на седници одржаној у просторијама Спортског центра у Старој Пазови овог петка
ФСС именовао три нова селектора млађих селекција, о Пиксију ни речиGetty © Srdjan Stevanovic - UEFA / Contributor

Иако су поједини београдски медији говорили о постојању шансе да ће селектор "А" репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси бити смењен, о томе није било речи, а заправо су направљене промене по питању селектора млађих селекција.

Именовани су селектори млађе кадетске (У16), кадетске (У17) и млађе омладинске репрезентације Србије (У18), као и координатор Инструкторске службе ФСС, позиција која је поверена Павлу Делибашићу.

Такмичарске обавезе већ од 1. новембра, у квалификацијама за Европско првенство, имају кадети (У17 генерација 2008.), а њихов нови селектор је Радослав Батак.

Селектор млађе кадетске селекције (У16 генерација 2009.) у будуће ће бити Игор Матић, не тако давно координатор Инструкторске службе ФСС и некадашњи тренер Чукаричког и Новог Пазара.

За селектора млађе омладинске репрезентације (У18 генерација 2007.) именован је Гордан Петрић, бивши тренер Партизана и Чукаричког. Подсетимо, прва тачка дневног реда је било именовање генералног секретара. Ту улогу ће у будућности обављати Бранко Радујко.

image