"Свеци" пропустили своју шансу, "ђаволи" умели да казне - Јунајтед коначно победио

Фудбалери Манчестер јунајтеда савладали су као гости екипу Саутемптона 3:0, у првој утакмици четвртог кола Премијер лиге

После два узастопна пораза, Манчестер јунајтед је уписао тријумф и то на гостовању у Саутемптону.

Домаћин је био бољи ривал у првих 30 минута, а екипа Ерика тен Хага деловала је потпуно погубљено на терену "Сент Мериз" стадиона.

А онда, у 33. минуту, десио се вероватно и кључни моменат на мечу - Дало је направио прекршај за најтрожу казну, али је голман Онана зауставио ударац Камерона Арчера са 11 метара.

Пропуштену прилику "светаца" гости су умели да казне и већ после два минута преко Матијса де Лихта дошли до предности - био је то први погодак холандског дефанзивца у дресу клуба са "Олд Трафорда".

До полувремена су "ђаволи" дуплирали предност и задали фатални ударац домаћину, а стрелац је био Маркус Рашфорд у 41. минуту.

У другом полувремену на терену је постојао само један тим - гостујући. Само захваљујући голману Арону Рамсдејлу Јунајтед није постигао више голова.

Ипак, Стивенс је у 79. минуту зарадио црвени картон, а коначан резултат поставио резервиста Гарначо у последњим тренуцима утакмице.

Јунајтед је уписао други тријумф у четири одигране утакмице, док је повратник у Премијер лигу и четврти пут поражен уз гол-разлику 1:8.