Ђоковић: Атмосфера најбоља икад, хвала родитељима што су довели децу

Новак Ђоковић се захвалио на подршци током дуела против Грчке у Дејвис купу и рекао да је атмосфера у "Пиониру" била можда и најбоља икада

Србија после првог дана меча за останак у Светској групи води 2:0, а Ђоковић је нагласио да је срећан што је играо у "Пиониру" после седам година.

"Ова дворана је иначе храм кошарке, али ових седам дана је храм тениса. После седам година сам играо овде, било је фантастично, можда најбоља атмосфера икад, верујем и због тога што је први меч после олимпијског злата. Уживао сам, ту су била и моја деца. Позивам све да дођу и сутра, видећемо, што се мене тиче спреман сам за дубл", поручио је Ђоковић.

Освајач златне медаље на Олимпијским играма у Паризу посебно је био срећан што је на трибинама дворане "Александар Николић" било много деце.

"Хвала што сте нам улепшали дан и донели срећу свима нама. Посебно бих се захвалио родитељима што су довели децу. То је најлепши призор за нас. Надам се да ће се сва деца и млади људи инспирисати да узму рекет у руке и представљају Србију", Ђоковић после победе.

У недељу су на програму дуели дублова, а онда и још два сингл меча, па постоји могућност да београдска публика још једном на делу види најбољег тенисера у историји.