Спорт

Илиев гарантује: Направићу Партизан конкурентним за два прелазна рока

ФК Партизан је представио повратак Ивице Илиева на место спортског директора конференцијом за медије
Илиев гарантује: Направићу Партизан конкурентним за два прелазна рока© Antonio Ahel/ATAImages

"После две године поново сам ту, када се десе промене на овој позицији то значи да је неки неповољан тренутак за клуб, тако је нажалост и сада", рекао је нови-стари спортски директор.

Илиев је трећи пут у каријери преузео ову функцију и наследио Ивицу Краља.

"Сада је ситуација лошија него кад сам први пут долазио 2015. године, не због првог тима. То је тема која је мало стављена испод тепиха, а у питању је разједињеност спортског сектора, омладинске школе и првог тима. Нама је омладинска школа темељ, некада смо били 10 година испред свих, а сада смо почели да каскамо", истакао је Илиев на конференцији за медије.

Он је додао да једва чека да ради у најавио велике промене у спортском сектору, већ од сутра или прекосутра.

"Једина одговорност сада је на мени. Гарантујем да ћу као и први пут за два прелазна рока направити екипу која ће бити конкурентна у Европи и нашем највећем ривалу. Најважније је да будемо јединствени. Гарантујем да ће убудуће спортски сектор бити јединствен. Ко буде излазио из система неће бити у клубу. Добрим делом сам дошао и због тренера Станојевића, због његове енергије, плус због велике љубави према клубу."

Он је истакао да се није двоумио ниједног тренутка.

"Зашто? Зато што волим овај клуб. Зато што ова патња дефинише навијача Партизана. Можда сам због тога луд, али не знам навијача Партизана који нема неко 'лудило" у себи'", поручио је Илиев и додао да га "боле празне трибине у Хумској".

image