Милојевић пред премијеру у Лиги шампиона против Бенфике: Изаћи ћемо храбро, даћемо све од себе

Тренер Црвене звезде пред утакмицу са Бенфиком у Лиги шампиона говорио о кадровским проблемима, али је истакао да ће црвено-бели дати све од себе на премијери у елитном такмичењу

Звезда дочекује португалски тим у четвртак од 18.45 сати на стадиону "Рајко Митић".

"Поносан сам, борили смо се за ово, желели смо да будемо са најбољима и велика нам је част што ћемо угостити велике тимове. Рекао сам играчима да је најважније да уживају у овом новом формату и поносно представљају клуб, град и Србију, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић уочи утакмице против Бенфике на старту Лиге шампиона.

Тренер црвено-белих говорио је и о кадровским проблемима и није могао да открије у ком саставу ће Звезда заиграти на премијери у елитном такмичењу.

"Што се тиче тима, имамо малих проблема, видећемо са којим тимом ћемо изаћи. Бенфика је велики клуб, не бих се сложио да су у кризи. Дошао им је нови тренер, нова енергија. Очекујем феноменалну утакмицу, даћемо све од себе, изаћи храбро, а све ћемо видети после утакмице", истакао је Милојевић на конференцији за медије.

Од мојих играча тражим да раде само оно што радимо на тренингу, додао је Звездин тренер.

"Потребно је да на терену испоручимо максимум. Играмо Лигу шампиона, против велике Бенфике. Ми смо спортисти, даћемо све од себе. Неки играчи нису на најбољем физичком нивоу, видећемо, не бих да неког изгубим на дуже време због неке мање минутаже", нагласио је Милојевић.