Николићев ЦСКА срушио Краснодар у Купу Русије - Гајић дао гол, Здјелар се повредио

Фудбалери ЦСКА из Москве успели су да нанесу Краснодару први пораз у овој сезони Купа Русије, пошто су их савладали 2:0 у четвртом колу групне фазе

Екипа Марка Николића успела је да одигра одличан меч и слави головима Милана Гајића, бившег играча Црвене звезде, и Матвеја Кисљака.

И мада је ово био меч у којима су Николић и Гајић били део тријумфа, није све било тако сјајно по српске "печалбаре", пошто је Саша Здјелар у првом полувремену доживео повреду због које је морао да напусти терен.

Краснодар је прекинуо низ од три победе у Купу Русије. Ово је тек други пораз "црно-зелених" у новој сезони – претходно су изгубили од петербуршког Зенита у Суперкупу Русије. Низ без пораза Краснодара на свим турнирима трајао је 11 мечева (8 победа, 3 ремија).

ЦСКА је освојио 8 бодова и учврстио се на другом месту групне табеле, оставши један бод иза лидера Краснодара. Треће место заузима Ахмат Грозни(3 бода после три меча), а последње место заузима Нижњи Новгород (један бод у три меча).

Куп Русије игра се по далеко компликованијем систему од класичних купова, а прва два тима из сваке групе проћи ће у четвртфинале.