Марин жели наставак Звездине доминације: Огромна победа у дербију, освајање титуле је циљ број један

Технички директор фудбалског клуба Црвена звезда Марко Марин изјавио је да ће играчима црвено-белих значити испуњене трибине стадиона "Рајко Митић" на утакмици против Железничара после великог успеха у "вечитом дербију"

Фудбалери Црвене звезде су у понедељак победили Партизан 4:0 у 174. издању највеће српске фудбалске утакмице.

"Огромна победа", рекао је Марин.

"Остварили смо историјски тријумф, уједно и најубедљивији у окршајима два клуба на стадиону вечитог ривала. Победа на 174. дербију је доказ доброг рада и квалитета који поседујемо на терену. Владан Милојевић је са сарадницима из стручног штаба и екипом одлично припремио меч, што се и видело на утакмици, одиграли смо перфектно."

"Дерби је увек тешко играти. Колико год да знамо да имамо квалитетнију екипу, 'вечити дерби' је увек непредвидљив. Управо из тог разлога користим још једном прилику да честитам играчима на великој победи и сјајном резултату."

Он је захвалио навијачима на подршци, а потом је позвао све присталице да присуствују мечу против Железничара у 10. колу Суперлиге Србије.

Утакмица између Звезде и Железничара биће одиграна у петак од 19 часова на стадиону "Рајко Митић".

"Навијачима свака част и све похвале за навијање на дербију. Било је феноменално, направили су одличну атмосферу. То је увек битно играчима, али је зато још важније да у петак што више људи буде на стадиону и подржи екипу. Важно је да победимо Железничар, јер је првенство за нас изузетно значајно, а циљ број један је освајање Суперлиге", рекао је технички директор Црвене звезде.

"Добру игру против вечитог ривала морамо да потврдимо и на предстојећем дуелу са нова три бода. Уз то наравно, важно је да навијачи поздраве екипу, јер нажалост неће моћи да буду у Милану. Битно је да играчи осете подршку како бисмо приказали што бољу партију у Италији", закључио је Марин.

Клуб је саопштио да ће против Железничара за децу до 14 година бити бесплатан улаз.

"Црвена звезда обавештава све звездаше да ће капије на источној страни стадиона 'Рајко Митић' бити отворене за сву децу старости до 14 година на мечу против Железничара. Наш клуб наставља са сјајном акцијом, путем које је свим дечацима и девојчицама до 14 година омогућен бесплатан улаз на источну трибину Маракане на мечевима домаћег првенства. Неопходно је да малишани буду у пратњи једне одрасле особе које поседује улазницу за меч између Црвене звезде и Железничара."