Милојевић већ заборавио дерби: Железничар је добра и надахнута екипа

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је пред меч 10. кола Суперлиге Србије да је екипа у серији тешких утакмица на три или четири дана

Црвена звезда ће четири дана после победе над Партизаном (4:0) у петак од 19.00 часова на стадиону "Рајко Митић" дочекати Железничар из Панчева.

Већ у уторак, Звезда у мечу другог кола Лиге шампиона гостује миланском Интеру.

"У серији смо тешких утакмица на три или четири дана. Мислим да ће бити леп дан и позивам навијаче да дођу у што већем броју. Њихова подршка нам је потребна, поготово за меч против Железничара, који је добра и надахнута екипа. Њихова подршка нам је преко потребна", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Екипу Железничара предводи један од најмлађих тренера у домаћем првенству.

"Марко Савић је показао много ентузијазма и фудбалског знања, како у претходном, тако и у садашњем клубу. Врло добро ради и лепа је будућност испред њега. Лепо је видети младе тренере који су на почетку каријера", додао је Милојевић.

Стратег Звезде је говорио и о квалитетима капитена Железничара Лазара Романића.

"О Романићу сам говорио и претходни пут кад смо играли против Железничара. Лазара доста дуго пратим, Звездино је дете. Каријера га је водила другим путем. Имао сам прилику да га тренирам, али и пратим у Грчкој док је играо за Ламију. Пружао је феноменалне партије и израстао у доброг играча. Поред осталих фудбалера Железничара и од њега нам прети опасност", подвукао је Милојевић.