Звезда дочекује Панчевце на отварању 10. кола Суперлиге, Партизан у недељу у Лучанима

У наредна три дана биће одиграни мечеви 10. кола Суперлиге Србије, а прва утакмица овог кола на програму је у петак, када ће фудбалери Црвене звезде на свом терену дочекати Железничар из Панчева

Црвена звезда је у понедељак на стадиону у Хумској победила Партизан резултатом 4:0 у 174. "вечитом дербију", а црвено-бели држе прво место на табели Суперлиге Србије са 22 бода из осам мечева.

Звезди у госте долази Железничар, који је тренутно седми на табели са 13 бодова.

Утакмица између Црвене звезде и Железничара биће одиграна у петак од 19 часова на стадиону "Рајко Митић", а улаз за децу до 14 година биће бесплатан.

Младост ће у Лучанима у недељу од 17 часова дочекати Партизан - домаћин има пет узастопних победа и тренутно је на другом месту на табели са 19 бодова.

Фудбалери Партизана су у серији лоших резултата, а црно-бели су последњу победу у домаћем шампионату остварили 4. августа против Железничара (2:0).

Партизан је девети на табели са 11 бодова из седам утакмица, а црно-бели су после пораза од Црвене звезде остали без тренера, пошто је Александар Станојевић поднео оставку.

Фудбалери ОФК Београда играће у суботу од 17 часова у Зајечару са екипом ИМТ-а, док ће се од 18 сати сати састати Нови Пазар - Раднички Крагујевац и Чукарички - ТСЦ.

Војводина ће од 20 часова у Новом Саду дочекати нишки Раднички.

Фудбалери Текстилца ће у недељу од 15 сати у Бачкој Палаци играти са Напретком.

Последњи меч 10. кола Суперлиге Србије биће одигран у недељу од 19 сати у Убу, а састаће се Јединство и Спартак.