Спорт

Залуд милиони, овај Јунајтед је ужасан - нова бламажа у Манчестеру, Тотенхем убедљив

"Црвени ђаволи" се и ове сезоне налазе у ђаволским мукама
Залуд милиони, овај Јунајтед је ужасан - нова бламажа у Манчестеру, Тотенхем убедљивGetty © Martin Rickett - PA Images / Contributor

Настављају се муке Манчестер Јунајтеда. Екипа Ерика тен Хага доживела је нови тежак пораз ове сезоне, пошто је на свом "Олд Трафорду" била до ногу потучена од стране Тотенхем Хотспура - 0:3.

Јунајтед је наставио да посрће, оставши на само две победе у првих шест кола и са тек седам освојених бодова, а начин на који су доживели пораз од "певаца" ће их посебно болети.

Тотенхем је олако стигао у вођство у трећем минуту преко Бренана Џонсона и потом наставио да ређа прилике. Нису их користили, али онда се капитен Манчестер јунајтеда Бруно Фернандеш постарао да им олакша посао.

Португалац је у 42. минуту због оштрог фаула зарадио директан црвени картон, па су гости из Лондона у наставку имали још лакши посао. Прво је Дејан Кулушевски већ у 47. минуту дуплирао предност, да би на коначних 3:0 поставио Доминик Соланке у 77. минуту.

Јунајтед за читав меч није створио ниједну велику шансу, па су поразима од Брајтона и Ливерпула придодали и овај. У среду су у Лиги Европе, такође на свом терену, ремизирали само 1:1 против Твентеа, те је јасно да се Ерику тен Хагу сада опасно "дрма клупа".

Standings provided by Sofascore

image