Спорт

Милошевић: Мислио сам да ћемо имати више проблема, морамо да радимо са осмехом

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је задовољан како је екипа одиграла утакмицу против Текстилца из Оџака
Милошевић: Мислио сам да ћемо имати више проблема, морамо да радимо са осмехом© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Партизана победили су Текстилац из Оџака резултатом 4:1, у мечу 11. кола Суперлиге Србије.

"С обзиром на резултатску, психолошку и генералну ситуацију у клубу, мислио сам да ћемо имати више проблема. Момци су били дисциплиновани, испоштовали су све што смо прошли на тренинзима. Заслужили смо да водимо у првом полувремену, рекао сам им у свлачионици да неће бити проблема ако наставимо овако. Могу да будем задовољан, ово је процес, друга победа у низу. Имамо паузу од две недеље. Има доста ствари у којима екипа може боље, честитке момцима", рекао је нови-стари тренер црно-белих после меча за "ТВ Аренаспорт".

Милошевић је додао да је једанаестерац који је имао Текстилац последица заоставштине и да ће играчи смањити индивидуалне грешке када буду имали више самопоуздања.

"Ствари које се дешавају и понављају, немогуће је да се све исправи. Добро је што данас нисмо платили велику цену, било је очекивано да се деси. Долазе утакмице и противници који ће бити много већи изазов, идемо корак по корак. Морамо да наставимо овако", изјавио је Милошевић.

Тренер Партизана је поручио да је позитивна енергија у екипи предуслов да да дође до побољшања игре.

"Спорт је довољно стресан да бисмо ми сами себи правили притисак. Морамо да радимо са осмехом. Атмосфера зависи од нас и стручног штаба и морамо да креирамо позитиван амбијент", додао је Милошевић.

Партизан је пети на табели СЛС са 17 бодова, у следећем колу гостоваће Новом Пазару.

image