Спорт

Јунајтед ближи испадању него Лиги шампиона - ни Астон Вилу не може да победи

Нова утакмица, нова пропуштена прилика за освајање бодова. Манчестер Јунајтед није успео да упише победу већ пети пут у седмој утакмици у Премијер лиги, пошто су овог пута ремизирали 0:0 против Астон Виле
Јунајтед ближи испадању него Лиги шампиона - ни Астон Вилу не може да победиGetty © Michael Regan / Staff

Домаћин је у Бирмингему успео да остане непоражен против "црвених ђавола", који су још једном разочарали своје навијаче.

Екипа Ерика тен Хага је на овај меч стигла после серије слабих резултата и чињенице да нису победили на последња четири меча, а сада су томе придодали и пети.

Упркос скупоценим појачањима и великим очекивањима, Јунајтед је и овог пута деловао неубедљиво и никако није успевао да "начне" тим Унаија Емерија.

Астон Вила, која наступа у Лиги шампиона биће задовољна бодом и останком на петом месту на табели са 14 бодова, док је Јунајтед у великим проблемима - после седам кола имају тек две победе и само осам бодова уз мизерних пет постигнутих голова.

Тако ће "ђаволи" на репрезентативну паузу отићи на само пет бодова удаљености од зоне испадања, а најмање шест удаљени од места која воде у Лигу шампиона наредне сезоне. Да све буде црње, ово би могао да буде последњи Тен Хагов меч на клупи Манчестер јунајтеда.

image