Спорт

Ђоковић има поруку за ривале: Свеж сам, радујем се што ћу играти сваки дан

Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да је задовољан победом против Италијана Флавија Коболија у трећем колу Мастерса у Шангају
Ђоковић има поруку за ривале: Свеж сам, радујем се што ћу играти сваки данGetty © VCG / Contributor

Ђоковић је у уторак победио Коболија 6:1, 6:2 за само 62 минута игре и тако без икаквих проблема стигао међу 16 најбољих на претпоследњем мастерсу сезоне.

"Било је добро од почетка меча, јер сам пратио јасан план игре и искористио сам сваку кратку лопту. Коболи је био изморен од прошлог меча, а ја сам чекао неколико дана и то је сигурно узело данак. Ја сам пратио његове мечеве иако нам је ово био први међусобни дуел", рекао је Ђоковић после меча.

Српски тенисер ће у осмини финала играти против Руса Романа Сафијулина.

"Враћа се стари формат, не смета ми то, нисам играо много мечева и добро је што сам свеж па сам срећан што играм сваки дан све док то буде потребно", додао је Ђоковић.

Он је на крају истакао да је задовољан игром против Коболија.

"Мислим да сам боље кренуо него на првом мечу, било је доста јасноће и оштрине, знао сам да морам да будем агресиван и да темпирам ниво са основне линије. Суштински сам одиграо чврсто, а видело се да је Коболи био спорији, јер је играо синоћ до касно. Задовољан сам", закључио је Ђоковић.

image