Спорт

Спектакл у Београду: На АТП турнир стижу и Чилић, Коболи, Аргентинци...

Хрватски тенисер Марин Чилић, Италијан Флавио Коболи, Американац Брендон Накашима, Чех Јиржи Лехечка и Аргентинци Франсиско Серундоло и Томас Мартин Ечевери играће на Београд опену, саопштили су организатори турнира у главном граду Србије
Спектакл у Београду: На АТП турнир стижу и Чилић, Коболи, Аргентинци...Getty © VCG / Contributor

Чилић (36) је тренутно 211. тенисер света, а у каријери је освојио 21 АТП трофеј, међу којима је и гренд слем трофеј на Ју-Ес опену 2014. године

Коболи је тренутно 30. играч на АТП листи, док је Лехечка 34. играч света, Серундоло се налази на 31. месту листе најбољих тенисера света, док је његов сународник Ечевери 37. играч света. Накашима је тренутно 35. играч на АТП листи.

Организатори су претходних дана потврдили да ће на Београд опену играти Аустралијанац Алекс Де Минор, Швајцарац Стен Вавринка, Американци Томи Пол и Френсис Тијафо и Италијан Лоренцо Музети.

Турнир у главном граду Србије ће бити одржан 2. до 9. новембра у Београдској арени и појединцима ће бити последња прилика за освајање бодова неопходних у АТП трци за пласман на Завршни мастерс у Торину.

image