Спорт

Сферопулос пред Игокеу: Могу да нам нанесу штету, ово је важан меч

Црвено-бели желе да одличне партије у Евролиги наставе и у регионалном такмичењу
Сферопулос пред Игокеу: Могу да нам нанесу штету, ово је важан меч© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред меч против Игокее да је утакмица 4. кола АБА лиге изузетно важна за црвено-беле.

Звезда у меч који почиње у суботу од 18.30 у Арени улази са скором 1-2, док Игокеа има 2-1. Бранилац титуле у АБА лиги на дуел стиже после победе над Басконијом, другом узастопном на старту Евролиге.

"Изузетно важна утакмица за нас, и то против тима који заиста игра добро. Уз све то, уколико им то допустите, и не приступите и не одиграте утакмицу на прави начин, у стању су да Вам нанесу озбиљну штету и угрозе вас. Очекујем од мојих играча да сви до једног буду психички потпуно спремни за ову утакмицу", рекао је Сферопулос, а преноси клупски сајт.

Капитен Звезде Бранко Лазић је истакао важност меча.

"Важна утакмица за нас, са Игокеом никад нису биле лаке утакмице у АБА лиги, ова која следи има и додатну важност јер желимо да играмо боље у регионалном шампионату. Игокеа је тим који игра добро на старту сезоне, додуше везали су два пораза у два такмичења, међутим, познајемо и екипу и тренера. Све то гарантује да нас чека тежак меч, како због квалитета противника, тако и због важности меча јер желимо победу. Да би до ње дошли приступ мора да буде апсолутно исти као на утакмици са Басконијом. Позивам наше навијаче да дођу у суботу увече у Арену и пруже нам подршку", истакао је Лазић за сајт Звезде.

image