Ниликина и Накић пред Бајерн: Гладни смо прве победе, желимо пуне трибине

Кошаркаш Партизана, Френк Ниликина, каже да црно-бели морају добро да се припреме за меч трећег кола Евролиге против Бајерна

Црно-бели су у прва два кола Евролиге поражени од Басконије и Реала, а после гостовања ред је на први меч на домаћем терену.

"Велика утакмица за нас, коначно играмо код куће. Очекујемо тешку утакмицу против тешког противника који долази да победи. Морамо добро да се припремимо и покушамо да добијемо", рекао је Ниликина на конференцији за медије.

Утакмица између Партизана и Бајерна биће одиграна у уторак од 20.45 часова у "Београдској арени".

"Знамо колико нам предности доноси домаћи терен, са навијачима иза нас. Сада ћемо имати неколико утакмица, што је изузетно важно. Узбуђени смо што смо овде код куће. Биће забавно", навео је кошаркаш Партизана.

Његов саиграч, Марио Накић, признаје да црно-бели једва чекају да изађу на терен на мечу против Бајерна.

"Надамо се да ће бити пуна Арена, да ћемо осетити ту њихову енергију, атмосферу и стварно нас то радује. Максимално смо мотивисани због тога. Прва утакмица код куће у Евролиги, Бајерн је добио Реал, неће бити лако. Ми смо гладни те прве победе и стварно се надамо да ћемо изаћи и испоштовати све што смо радили на тренингу и идемо на победу", рекао је Накић.

Он је истакао да ће играчи Партизана дати све од себе да забележе победу.

"Имали смо два тешка гостовања на почетку, коначно смо код куће и то је оно што нам је потребно. Та енергија од стране навијача, сигурно ћемо дати све од себе за прву победу у Евролиги", закључио је Накић.