Спорт

Нападач Партизана: Потребни су нам навијачи, велика је разлика него кад гледа 500 људи

Фудбалер Партизана Ђорђе Јовановић изјавио је да се нада скором повратку најватренијих навијача црно-белих и испуњеним трибинама стадиона у Хумској
Нападач Партизана: Потребни су нам навијачи, велика је разлика него кад гледа 500 људи© Antonio Ahel/ATAImages

Фудбалери Партизана ће наредни меч у Суперлиги Србије одиграти 21. октобра у гостима против Новог Пазара.

"Био сам веома тужан када је против Лугана у трећем колу квалификација за Лигу Европе било 2-3 хиљаде људи. Мислим да се то никада није десило, сетимо се увек је у квалификацијама било по 15-20 хиљада навијача. Надамо се да ће навијачи вратити, почевши од југа па онда и на осталим трибинама Партизановог стадиона. Домаћим играчима који знају шта је Партизан посебно значи када је на трибинама 10-15 хиљада људи, велика је разлика него када је 400-500 гледалаца", рекао је Јовановић за Партизанов подкаст.

Он је истакао да му много значи сарадња са Бибарском Натхом.

"Натхо ниједан тренинг није пропустио, ради и трчи у топ пет играча у екипи. Пример за све нас млађе како би требало да радимо и да се понашамо. У већини голова ми је асистирао и већину шанси ми је он креирао. Када погледам снимак после утакмице се чудим и не могу да верујем где је успео да провуче лопту и какву је идеју имао да проследи пас", додао је Јовановић.

image