Спорт

Нови обрт у случају селектора, Пешић и КСС у завршним преговорима: Ништа не обећавам

Искусни српски стручњак изјавио је да је у преговорима са челницима КСС-а о новом уговору на месту селектора кошаркашке репрезентације Србије
Нови обрт у случају селектора, Пешић и КСС у завршним преговорима: Ништа не обећавам© ATA Images

У неколико "таласа" су се мењале информације о месту селектора Србије, конкретно останку Светислава Пешића на истом.

Најновије вести кажу да су велике шансе да искусни 75-годишњи стручњак, остане на "кормилу" кошаркашке репрезентације Србије.

"Све што је стигло до јавности, па и представника медија, стигло је и до мене. Оно што је једино тачно је да се разговара и проналазе могућности због мојих већ преузетих ранијих обавеза. Стварно не могу ништа да обећам", изјавио је Пешић за "Спорт Клуб".

Подсећамо, трофејном стручњаку је истекао уговор на месту селектора, након чега је он изјавио да неће продужити сарадњу.

У међувремену је извршена промена на челу КСС-а и место председника је заузео Небојша Човић.

"Пешић има отворен позив за рад, нема ту ни спектакла ни спекулација. Пешић је логично решење због континитета. Играчи исто размишљају, само да видимо да ли и он тако мисли. Било би добро да настави. Постоји жеља да дођемо до прве злате медаље као Србија. Имамо четири сребра, бронзу. Европско првенство нам је интересантно, за то нам треба Пешић", изјавио је раније Човић.

image