Спорт

Ковач после Новог Пазара: Показали смо да смо Партизан, волео бих да навијачи погурају "парни ваљак"

Херој Партизана Стефан Ковач изјавио је да црно-бели нису одустајали ни када су имали два гола заостатка у мечу против Новог Пазара
Ковач после Новог Пазара: Показали смо да смо Партизан, волео бих да навијачи погурају "парни ваљак"© FK Partizan/Miroslav Todorović

Фудбалери Партизана су победили у понедељак у гостима екипу Новог Пазара резултатом 4:3 у утакмици 12. кола Суперлиге Србије.

Играчи клуба из Хумске су губили 2:0, али су на крају успели да стигну до победе.

"Веома тешко и незгодно гостовање. Били смо тога свесни и покушали смо да од старта утакмице контролишемо игру. Међутим, примили смо два гола из две, да кажем, полуконтре", почео је Ковач за званични сајт Партизана.

"Мислим да смо утакмицу добили на карактер и да смо показали да смо Партизан. И кад не иде резултат у нашу корист, као када је на почетку било 2:0, ми ћемо увек покушати да се што пре вратимо у игру и преокренемо резултат у нашу корист."

Фудбалер Партизана је поручио навијачима да ће се фудбалери увек борити за дрес који носе.

"Знам да смо изазвали стрес код навијача, али смо заиста показали жељу и борбеност и то је сада, уз три бода, најважније. Нисмо одустали, нити ћемо."

Ковач је на мечу у Новом Пазару постигао два гола за Партизан.

"Што се тиче голова, сваки је драг на свој начин, али мислим да је против Младости заиста прелеп гол и ето – њега бих издвојио од досадашњих у дресу Партизана. Сваки од ова два против Новог Пазара посвећујем свом оцу којем је у недељу био рођендан и уједно се захваљујем саиграчима, јер без њих – не би било ни голова."

Фудбалери Партизана ће у наредном колу Суперлиге на свом терену дочекати Чукарички.

"Значио би нам пун стадион. Сада је идеална прилика да погурамо 'парни ваљак' и подигнемо и тим и клуб. Излишно је говорити колико значи њихов пљесак, хук са трибина и свака позитивна реч коју чујемо. Мислим да би нам то био ветар у леђа и да би смо били још бољи", закључио је Ковач.

image