Фудбалски клуб Партизан финансијски помаже осам клубова СД Партизан

Фудбалски клуб Партизан потписао је споразум о финансијској помоћи са осам клубова СД Партизан, пренели су црно-бели

"У времену када је неопходно бити као један и неговати праве спортске и породићне вредности, ФК Партизан – као клуб са традицијом дугом 78 година и спортским резултатима уписаним у историју, у петак, 10. фебруара 2023. године потписао је споразум о сарадњи са 8 чланица ЈСД Партизан", саопштио је Фудбалски клуб Партизан.

Помоћ од ФК Партизан ће добити: Боксерски клуб, Клуб дизача тегова, Куглашки клуб, Женски кошаркашки клуб, Стонотениски клуб, Бициклистички клуб, Пливачки клуб и Карате клуб.

Генерални директор ФК Партизан Милош Вазура наводи да споразум подразумева материјалну, логистичку и инфраструктурну помоћ

"Потписали смо споразум са осам клубова, а биће их и више, наравно. У питању је финансијска помоћ клубовима на месечном нивоу, а износ ће се договарати на основу потреба мањих клубова. Ставили смо им на располагање спортски центар Телеоптик, који већ користи секција женске кошарке. Они тамо могу да тренирају, да се хране, заиста су одушевљени тим делом помоћи."

"Стављамо на располагање и наш маркетинг тим и финансијску службу. Много им значе те врсте помоћи, мањи клубови су то и предложили а ми смо прихватили. Уговор је потписан на годину дана, а сигуран сам да ће се и продужавати наредних година. Желимо да покажемо да смо солидарни и да смо ту да помогнемо свим клубовима Спортског друштва Партизан", изјавио је Вазура.