Мане и Мбапе опорављени за реванш осмине финала, али Нејмар изнет на носилима

Фудбалер Бајерна и репрезентативац Сенегала Садио Мане прикључио се колективним тренинзима минхенског клуба и требало би да буде спреман за реванш меч осмине финала Лиге шампиона против ПСЖ-а. Са друге стране, Килијан Мбапе нашао се у стартној постави Парижана у мечу против Лила, док је Бразилац Нејмар изнет на носилима због повреде зглоба

Мане је претходних неколико недеља имао индивидуалне тренинге, након што је 8. новембра на мечу Бундеслиге против Вердера повредио фибулу десне ноге, због чега је пропустио и Светско првенство у Катару.

Немачки медији тврде да ће репрезентативац Сенегала у наредних неколико недеља бити спреман за мечеве, а на терен би могао да се врати 8. марта, на реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона са Пари Сен Жерменом.

Мане (30) је прошле године из Ливерпула прешао у Бајерн, а за немачки клуб је ове сезоне одиграо 23 меча и постигао је 11 голова.

Поред Манеа, први сусрет ПСЖ-а и Бајерна у великој мери протекао је без Килијана Мбапеа.

Француски нападач у игру је ушао у другом полувремену, а иако није био на 100 одсто спремности, успео је да зада невоље одбрани Бавацара.

Килијан се нашао у стартној постави ПСЖ-а против Лила у мечу Лиге Француске, што је добар знак за "свеце", који ће моћи да рачунају на њега и у Минхену против Бајерна.

Проблем за ПСЖ представља повреда Бразилца Нејмара, који је у носилима изнет са терена у мечу са Лилом.

Нејмар је повредио зглоб, који га је током каријере у више наврата мучио.