Мбапе поново на излазним вратима ПСЖ-а, због неиспуњеног обећања тражио да оде у јануару

Како преносе бројни светски и европски медији, звезда ПСЖ-а и репрезентације Француске Килијан Мбапе, изразио је огромну жељу да што пре напусти тим из Париза, због прекршених обећања и нарушених односа.

Црвена лампица и алармантно стање поново су се упалили у ПСЖ-у.

Према писању Фабриција Романа, као и бројних медија широм света, Килијан Мбапе жели да већ у јануару напусти француску екипу.

Разлог великог незадовољства код француског фудбалера, јесте кршење неких обећања што је довело до потпуног колапса у односу и релацији две стране.

Није познато шта је тачно и у којој мери утицало на то да Килијан донесе дефинитивну одлуку да напусти тим, али из много извора наводе да улогу у томе играју Лионел Меси и Нејмар и њихов утицај у свлачионици тима, као и то на који начин Мбапеа користи тренер Кристоф Галтије.

Мбапе је раније током сезоне спровео и тужбу против ПСЖ-а, у вези за фотографијом на којој се фудбалер налази, али су некако, уз интервенцију тренера и председника клуба, ПСЖ и Килијан то решили.

Трансфер експерт Фабрицио Романо наводи да је ПСЖ сада у веома тешкој ситуацији, сличној у којој је био пре не толико дуго, када је Мбапе био на прагу одласка у Реал Мадрид, чију су понуду одбили из „града светлости“.

„И-Ес-Пи-Ен“ и РМЦ наводе да Мбапе већ у јануару изричито жели да напусти ПСЖ, а да су конкуренти за нову дестинацију – Реал Мадрид и Ливерпул.