Први човек УФЦ-а: Не смете пропустити борбу Србина Душка Тодоровића

Први човек УФЦ организације Дејна Вајт, рекао је у најави новог 286 ММА догађаја, да гледаоци широм света не пропусте борбу Србина Душка Тодоровића, који се 18. марта бори против Енглеза Кристијана Лироја Данкана

Није ово први пут да главни човек највеће ММА организације на свету, са речима хвале прича о српском борцу Душку Тодоровићу.

Приликом најаве УФЦ 286 догађаја, који ће се 18. марта одржати у "О2 арени" у Лондону, Дејна Вајт причао је о агресивности и способности Србина.

"Данкан против Тодоровића. Домаћи борац суочиће се са веома снажним ударачем, Душко је веома агресиван, стално иде у напад и константно тражи начин да што пре заврши борбу. Нећете желети да трепнете у овој борби и сигурно не желите да је пропустите", рекао је Вајт.

Душко Тодоровић ће 18. марта покушати да нанесе први пораз у каријери Енглезу Кристијану Лироју Данкану.

Српски борац брзо је својим стилом, али и резултатима, брзо привукао пажњу челника УФЦ организације на себе.

У прошлој борби је нокаутирао Џордана Рајта у другој рунди, а током професионалне каријере уписао је 12 победа и три пораза.

За спектакуларну завршницу против Рајта, српски борац добио је бонус од 50.000 долара, пошто је његов меч изабран за борбу вечери.

Тодоровић је пред одлазак у Лондон на можда и борбу каријере, у интервјуу за РТ Балкан причао о наредном противнику, али и досадашњем току професионалне каријере.