Срамотан потез Кристијана Роналда

Португалски суперстар Кристијано Роналдо направио је срамотан потез током утакмице свог Манчестер јунајтеда са Тотенхемом у Премијер лиги.

Јунајтед је коначно проиграо и победио великог ривала 2:0 на „Театру снова“, али сада сви причају о Роналду, уместо о одличној партији читаве екипе.

Кристијано је у 89. минуту напустио терен и отишао у свлачионицу, иако утакмица још није била готова. Португалац је отишао са клупе када је менаџер Ерик тен Хаг искористио све измене.

Холандски стручњак није приметио одлазак играча и не жели да превише пажње придаје томе.

„Нисам обратио пажњу на то. Желим да фокус остане на екипи. Било је величанствено од свих 11 играча. Морам да исправим изјаву, то је био и добар наступ резервиста који су ушли у игру. Ово је била тимска игра. Видели смо 11 играча који се бране и 11 играча који нападају. Био сам задовољан“, рекао је Тен Хаг након великог тријумфа.

Легендарни Дион Даблин драконски би казнио Роналда.

„Да сам ја тренер Манчестер јунајтеда, задавио бих га! Питао бих га шта ради. Његово понашање је неприхватљиво. Веома га поштујем као и све што је урадио у каријери, али требало је да остане и испоштује саиграче“, рекао је Даблин.

Иначе, ово није први пут да је Роналдо под Тен Хаговим вођством напустио утакмицу пре њеног краја.

Исто је урадио на полувремену пријатељског меча против Рајо Ваљекана, након што је замењен. Медији су тада пренели да је напустио стадион и отишао кући.