Спорт

Фудбал је игра у којој на крају победе Немци? Милер верује у чудо против Ситија

Фудбалер Бајерна Томас Милер изјавио је да клуб из Минхена има шансе да елиминише Манчестер сити у четвртфиналу Лиге шампиона, преносе немачки медији
Фудбал је игра у којој на крају победе Немци? Милер верује у чудо против СитијаGetty © Adam Pretty

У историји елитног такмичења, виђени су неки од нестварних преокрета попут оних које су издејствовали Барселона против ПСЖ-а, Рома и Ливерпул против Барселоне, Депортиво против Милана...

Томас Милер верује да његов тим може да изненади екипу Манчестер ситија и прође у полуфинале Лиге шампиона.

Манчестер сити је у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона прошле недеље славио са 3:0, а реванш дуел је на програму у среду од 21 сат у Минхену.

"Верујем да још имамо шансе да се пласирамо у полуфинале. Морамо добро да почнемо меч, можда да постигнемо макар један гол у првом полувремену. Не морамо после првих 10 минута да водимо 3:0, али морамо да дамо макар један гол у првом полувремену", рекао је Милер.

Бољи из дуела између Бајерна и Манчестер ситија играће у полуфиналу са победником меча Челси - Реал.

"Ако постигнемо други гол до 80. минута, а не примимо ниједан, имаћемо још 15 минута. Верујем да је све могуће", закључио је Милер.

Бајерн се не налази у најбољој форми, пошто су након смене тренера и постављања Томаса Тухела на место шефа струке, остварили неколико киксева што у домаћим такмичењима, што у Лиги шампиона.

image