Јокић дао 43 поена, па прво себе критиковао: Морамо боље од овога

Денвер је уписао пораз и сада против Минесоте води 3-1 у серији, а прва звезда тима из Колорада истиче да екипа мора да подигне ниво игре

Српски кошаркаш Никола Јокић изјавио је након утакмице са Минесотом да цела екипа мора да уради бољи посао у наредној утакмици, преноси НБА ТВ.

Кошаркаши Минесоте победили су у ноћи између недеље и понедељка после продужетка на свом терену екипу Денвера резултатом 114:108 у четвртом мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге.

Код гостију, најбољи је био српски кошаркаш Никола Јокић, који је постигао 43 поена и имао је 11 скокова и шест асистенција за 39 минута на терену. 

"Имали смо неких пропуштених шанси, промашио сам и сам једно слободно бацање пре продужетка. На крају су постигли више поена од нас, у финишу сам промашио неколико лаких флоутера, па и тројку где сам био сам.Тако је, како је. Морамо сви да урадимо бољи посао, тимски и индивидуално, да будемо бољи у следећој утакмици", истакао је Јокић.

Наредни меч биће одигран за два дана у Денверу, а то ће бити нова прилика за Нагетсе да се пласирају у наредну рунду плеј-офа.