Спорт

Обрадовић: Поносан сам на играче и навијаче, Егзум је играо повређен

Партизан није успео да искористи прву "меч лопту" и пласира се на Фајнал-фор Евролиге, али је стратег црно-белих био задовољан виђеним од његовог тима
Обрадовић: Поносан сам на играче и навијаче, Егзум је играо повређен© Antonio Ahel/ATAImages

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после пораза од Реала у трећем мечу четвртфинала Евролиге да је поносан и на играче и на навијаче.

Реал је победио у уторак увече у Београду екипу Партизана (82:80) у трећем мечу четвртфиналне серије плеј-офа Евролиге и тако смањио на 2:1, у серији која се игра на три победе.

"Честитам Реалу на заслуженој победи и мојим играчима на великој борби. Најџел Вилијамс-Гос је решио утакмицу један на један, ми смо одиграли добру одбрану, али био је то велики кош који је одлучио утакмицу. Хвала навијачима, поносан сам на њих, феноменално су нас бодрили и верујем да ће тако бити и у четвртак. Још једном смо послали феноменалну слику у свет из Београда", рекао је Обрадовић.

На питање о томе како ће зауставити синоћ доминантог Валтера Тавареса у четвртак, Обрадовић је рекао да Реал није један играч.

"Утакмицу не играмо против Тавареса, већ против Реала. Не размишљамо о једном њиховом играчу већ о целом тиму", истакао је Обрадовић.

Повреда Данте Егзума је подигла много прашине јер је било сумње да је Аустралијанац "одглумио".

"Замолићу доктора Мому Јаковљевића да објави фотографију његовог прста, јер ће она све објаснити. Данте није потпуно спреман, желео је да помогне екипи, хвала му што је дао максимум", закључио је Обрадовић.

image