Спорт

Митровић: Нисам се контролисао, направио сам грешку и прихватио казну

Фудбалер Фулама Александар Митровић, изјавио је да јесте направио грешку када је гурнуо судију на утакмици са Манчестер јунајтедом и да је прихватио казну, преноси Скајспорт
Митровић: Нисам се контролисао, направио сам грешку и прихватио казнуGetty © Clive Brunskill / Staff

Митровић је кажњен са осам утакмица суспензије због гурања судије на утакмици ФА купа између Манчестер Јунајтеда и Фулама.

"Јасно је да није требало тако да реагујем. После неколико дана разговарао сам са судијом и објаснио му да није било ништа лично. Важно ми је да је свестан тога. Била је то само реакција у тренутку. Такав сам током утакмица, емотиван. Много ми је стало до овог клуба и увек желим да побеђујемо. Нисам се контролисао, направио сам грешку и прихватио казну", истакао је Митровић.

Српски нападач је постигао гол у протеклом колу против Саутемптона и то му је 12. ове сезоне.

"Даш један и одмах хоћеш други, заборављајући на први. Тражим саиграчима да ми додају лопту, унервозим се. На сваком тренингу се трудим да дам више голова него дан пре. Kада дајем голове, осећам се добро. Сјајно сам се осећао од првог минута. Још на загревању ми је публика скандирала, а чак ни на утакмицама репрезентације нема толико српских застава колико их је било на Фуламовом стадиону. Било је заиста невероватно", закључио је Митровић.

image