Дуљај: Никог не радује ситуација, али морамо да идемо на победу

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је пред последњи меч сезоне против Вождовца да никога у клубу не радује што ће екипа такмичење у Суперлиги Србије завршити тек на четвртом месту на табели, али да је култура клуба да увек иде на победу

"Четврта позиција никога не радује, није нам пријатно. Од распада Југославије нисмо били на овом месту, изузетно је тешко и не бежим од тога. Подигли смо ниво форме пред крај првеснтва, није на мени да кажем да ли је игра боља, то препуштам људима који гледају Партизан. Чињеница је да смо и против много јачих тимова играли много добар фудбал", рекао је Дуљај на конференцији за новинаре у Београду.

Партизан ће, без обзира на резултат у последњем колу, сезону завршити на четвртом месту на табели.

У последњем, 37. колу Суперлиге Србије, у суботу од 19 часова дочекује Вождовац.

"Очекујем да изађемо мотивисани, дрес Партизана је изузетно тежак, без обзира у каквој ситуацији. Култура Партизана налаже да увек идемо на победу, без обзира да ли смо у лакој или тешкој ситуацији. Желимо да освојимо три бода, а важно је да то урадимо уз лепу и добру игру", истакао је Дуљај.

Шеф струке црно-белих је рекао да је играче посебно мотивисало то што су навијачи Партизана на рукометној утакмици против Војводине, али и путем друштвених мрежа позивали да се дође у суботу у Хумску.

"После тога, верујте ми, на тренингу је јуче пуцало, било је интензивно и агресивно, у позитивном смислу. Обично када су последње утакмице и све завршено, имате много повређених играча, црвене картоне, неко раније оде кући. Сада су сви ту, осим раније повређених, нико није отишао и то ме радује и даје ми наду да ко год буде изашао на сутрашњи меч, да ће дати све од себе", додао је Дуљај.

Говорећи о саставу, тренер је рекао да неће много комбиновати и да ће играти фудбалери који су изнели највећи терет сезоне.

"Сигурно неће бити у тиму Светозар Марковић, а неизвесно је и учешћа Андрије Павловића и Љубомира Фејсе."

Дуљај је на крају позвао навијаче да дођу у суботу у Хумску у што већем броју.

"Партизан је само један, нико није изнад клуба", закључио је Дуљај.