Тухелова "сеча" у Бајерну - освојили титулу, али трио звезда може да иде

Баварци су на драматичан начин успели да освоје и 11. узастопну титулу првака Немачке, али то не значи да овог лета на "Алијанц арени" неће бити потреса

Тренер Бајерна Томас Тухел одлучио је да фудбалери минхенског клуба Лерој Сане, Садио Мане и Серж Гнабри буду стављени на трансфер листу, преноси "Билд".

Немачки медији наводе да Тухел има пуну подршку челника Бајерна да на крају сезоне реконструише тим, а клуб је спреман да саслуша све понуде за Санеа, Манеа и Гнабрија.

Мане је прошле године стигао у Бајерн из Ливерпула, а ове сезоне на 38 утакмица постигао је 12 голова. Он није приказао игре какве су се од њега очекивале, а направио је неколико скандала због чега Бајерн жели да га прода. Његова цена на тржишту је око 45.000.000 евра.

Сане (27) је ове сезоне постигао 14 голова и имао је 10 асистенција на 44 меча, али је Тухел одлучио да немачки репрезентативац може да потражи нови клуб у летњем прелазном року.

Тухел жели да се одрекне и Гнабрија, који је прошле године продужио уговор са Бајерном. Међутим, тренер Бајерна не рачуна на Гнабрија у наредној сезони иако је фудбалер клуба из Минхена ове сезоне постигао 17 голова уз 12 асистенција на 47 мечева.