Јовић жели НБА титулу: Денвер је сјајна екипа, али очекујемо да освојимо прстен

Млади српски кошаркаш биће ривал Нагетсима Николе Јокића у финалној серији која стартује у ноћи између четвртка и петка

Млади српски кошаркаш и играч Мајамија Никола Јовић изјавио је пред финалну серију са Денвером да његов тим очекује да освоји титулу.

Кошаркаши Денвера и Мајамија играће у ноћи између четвртка и петка први меч финала плеј-офа НБА лиге, а у борби за титулу наћи ће се тројица бивших кошаркаша Меге - Никола Јокић, Никола Јовић и Влатко Чанчар.

"Чињеница да су тројица бивших играча Меге учесници великог НБА финала је невероватна. Из једног тако малог клуба као што је Мега да тројица играча из различитих генерација нађу се у финалу најквалитетнијег кошаркашког такмичења заиста није мала ствар. То само показује какав рад и то у континуитету Мега има са младим играчима и колико се улаже у њих", истиче млади српски кошаркаш.

Додаје да је јако желео да заигра у НБА лиги.

"То ми се остварило после само неколико година проведених у Меги, а у мојој 'руки' сезони сам чак доспео у финале и то је нешто о чему сам могао само да маштам. Амбиције су нам највеће могуће. Ове сезоне прошли смо кроз много тога. Показали смо да можемо много и с разлогом смо ту где јесмо. Денвер је сјајна екипа, неће бити лако, али ми верујемо у то што радимо и очекујемо да освојимо ово финале", закључио је Јовић.