Арапи су спас за Влаховића? Алегри добио нестварну понуду Саудијаца

Италијански медији пишу о баснословној понуди која је тренера Јувентуса натерала да се замисли

Масимилијано Алегри је прошле седмице изјавио да нема намеру да оде са места тренера Јувентуса јер још увек има две године уговора са "старом дамом". Ипак, после тешке и лоше сезоне за торински клуб, Италијан тешко да је очекивао да ће добити понуду којој је тешко рећи не.

Како открива "Газета дело спорт", Алегри је добио понуду да преузме један од највећих клубова Саудијске Арабије, а наводно понуђени уговор му гарантује три до четири пута већу плату од оне коју има у Јувентусу. Како његова тренутна плата износи 7.000.000 евра, јасно је о колико већем новцу се сада ради.

"Газета" пише да није познато који клуб тачно жели Алегрија, али сумња се на два - Ал Наср за који игра Кристијано Роналдо, и Ал Хилал, који је недавно неуспешно покушао да доведе Лионела Месија, нудивши Аргентинцу годишњу плату од 500.000.000 евра.

Алегри би требало да се у наредних 48 сати састане са представницима клуба из Саудијске Арабије и то у Монте Карлу, где има дом. Није познато колико је Италијан спреман да се одрекне посла у Јувентусу, али уколико то уради, то би потенцијално могло да буде добро и за Душана Влаховића.

Репрезентативац Србије уопште не ужива у ригидном и дефанзивном систему који Алегри форсира, па би промена тренера потенцијално могла да донесе бољитак и за 23-годишњег голгетера.