Сполстра: Мајами је увек ишао тежим путем ове сезоне, мораћемо и сада

Тренер Мајамија је свестан да ће његов тим морати да оствари три узастопне победе против Денвера уколико мисле да постану шампиони НБА лиге

Тренер кошаркаша Мајамија Ерик Сполстра изјавио је након четврте утакмице финала НБА лиге да је његов тим ове сезоне увек ишао тежим путем и да је очигледно да ће то морати да понове.

Кошаркаши Денвера поново су победили у Мајамију 108:95 и повели са 3:1 у великом финалу НБА лиге.

"Када год бисмо пришли на осам или шест разлике, они би одговорили серијом и то је било фрустрирајуће. На крају је Браун погодио неколико битних шутева уместо Мареја и успели су да победе. Пореметила су нас њихове брзе руке, повратне лопте Јокића, наша лоша комуникација и изгубљене лопте, а уз то смо промашили неколико шутева у битним моментима које смо могли да погодимо. Комбинација свега, али мораћу да поново одледам утакмицу", истакао је Сполстра.

Додаје да једино о чему морају да размишљају јесте како да серију врате у Мајами.

"Сви већ у свлачионици причају само о једној ствари, рекао сам им после овакве утакмице не би требало да спавају и не верујем да ће ико спавати. Увек смо ишли тежим путем ове сезоне и очигледно да ћемо морати и сада. Само једна ствар нас занима, како ову серију да вратимо у Мајами. Имамо такмичаре, момке који воле да се надмећу, само размишљамо како да победимо у Денверу и вратимо серију у Мајами", закључио је Сполстра.