Спорт

Јокић опет одушевио: Ма какво славље, морам у Сомбор, имам трку коња!

Најкориснији играч финалне серије и нови НБА шампион наставио је да све забавља својим искреним одговорима после историјског успеха Денвера
Јокић опет одушевио: Ма какво славље, морам у Сомбор, имам трку коња!© Twitter / screenshot / @DimeUPROXX

Кошаркаши Денвера постали су шампиони НБА лиге по први пут у историји франшизе, а све то највише захваљујући непоновљивом Николи Јокићу. Српски суперстар постао је МВП финалне серије у којој су Нагетси били убедљиви против Мајамија, 4-1 у победама.

Јокић је после меча био сјајно расположен, славио је са саиграчима, а причао је и о Новаку Ђоковићу. Но, Сомборац је истакао да неће моћи да буде део клупске параде јер - мора што пре да се врати кући.

"Добро је, добро је. Урадили смо посао. Не размишљам о следећој сезони, тражићу од тренера неколико недеља слободно више него иначе тако да бих се спремио за наредну сезону. Ово је требало да буде шала!", рекао је Јокић и насмејао све на конференцији за медије.

Потом је уследило питање и да ли се радује победничкој паради која очекује играче Денвера, а уследио је одговор у његовом стилу.

"Кад је парада? Кад? У четвртак? Ма не, морам кући! Ух...", рекао је пред медијима, док је нешто касније у студију НБА ТВ открио зашто жели што пре да се врати у Сомбор.

"У недељу имам трку коња, не знам како ћу да стигнем ако у четвртак морам на параду. У петак да кренем можда... Тражићу да ме пусте кући", рекао је Јокић и поново насмејао све присутне.

image