Спорт

Јувентус и Челси преговарају око Влаховића - "плавци" за Србина нуде новац и два играча

Српски голгетер би могао да се нађе у центру пажње летњег прелазног рока
Јувентус и Челси преговарају око Влаховића - "плавци" за Србина нуде новац и два играчаGetty © Gabriele Maltinti / Stringer

Спортски директор Јувентуса Ђовани Мана преговара са представницима Челсија у вези трансфера српског фудбалског репрезентативца Душана Влаховића у лондонски клуб, преноси "Газета дело Спорт".

Италијански медији наводе да је Мана у Лондону разговарао са директорима Челсија, који су заинтересовани за српског нападача.

Мана је саопштио да је Јувентус спреман да саслуша све понуде за Влаховића.

"Јувентус и Челси су отворили преговоре у вези трансфера Влаховића. Међутим, посао није близу реализације, јер Челси нуди Јувентусу Ромелуа Лукакуа и Рубена Лофтуса Чека и новац за српског фудбалера. Челси жели на овај начин да смањи цену трансфера за Влаховића, али Јувентус инсистира да српски фудбалер може да напусти Торино само уз новчано обештећење", наводи италијански лист.

За репрезентативца Србије заинтересован је и Бајерн, који жели да доведе квалитетног нападача у летњем прелазном року. Влаховић (23) је у Јувентус стигао почетком 2022. године из Фјорентине у трансферу вредном 80.000.000 евра. Он је ове сезоне за Јувентус одиграо 42 меча и постигао је 14 голова.

image