Спорт

Јокић поново изгубио МВП трофеј: Стварно не знам где је

Најбољи кошаркаш на свету не мари превише за индивидуалне награде, чему сведочи и његов однос према трофејима
Јокић поново изгубио МВП трофеј: Стварно не знам где је© Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Никола Јокић поново је изгубио трофеј намењен МВП-ју – овога пута финалне серије НБА лиге – пошто је признао да не зна где је тренутно.

Јокић је већ једном загубио награду коју је добио као најкориснији играч у регуларном делу сезоне, а сада је, надамо се накратко, остао без пехара који му је после великог финала уручио комесар Адам Силвер.

Приликом интервјуа за "И-Ес-Пи-Ен" са Маликом Ендрјуз, момак из Сомбора се није појавио са трофејем који носи име по легендарном Билу Раселу.

"Морам да ти кажем, урадила сам неколико ових интервјуа са МВП-јевима финала, ти си први који је дошао без трофеја", рекла је Ендрјузо, а онда се још више шокирала одговором:

"Заиста не знам где је. Оставио сам га у Спаркијевој (економ Денвера Спарки Гонзалес прим. аут.) соби и више га није било тамо. Тако да не знам где је. Али надам се да ће ми га доставити кући!", рекао је Јокић.

Српски репрезентативац водио је Денвер до крова света и историјске, прве титуле у НБА лиги у тријумфу над Мајамијем са 4-1 у победама.

Јокић је овогодишњи плеј-оф завршио са највише поена, скокова и асистенција, што никоме до сада није пошло за руком.

image