Рађен и званично тренер Таша: Чека нас интересантна сезона

Прослављени српски ватерполиста Никола Рађен званично је представљен као нови тренер Таша

Рађен је овог лета завршио играчку каријеру, а сада је промовисан као тренер Таша, клуба који ће наредне сезоне играти у Суперлиги Србије.

"Одлука да будем тренер дошла је као логичан след, посебно након што сам доста времена провео у Академији. Радићу са првим тимом и са млађим категоријама и жеља ми је да оно што нам недостаје у српском ватеролу, базу деце, подигнемо на виши ниво", истакао је Рађен, па потом додао:

"Услови за рад на Ташмајдану су одлични , чека нас незгодна, али и интерсантна сезона, важна и за промоцију клуба, додао је Рађен.Даћемо све од себе да се на прави начин супроставимо великанима нашег спорта".

Он је открио да је у Таш дошао на позив бившег саиграча из јуниорских времена Владе Љубеновића.

"Прихватио сам услове и за двадесетак дана имаћемо први тренинг. Оно што сам научио као играч и репрезентативац, а радио сам са најбољим тренерима, покушаћу да пренесем на моје играче", поручио је Рађен и кроз осмех додао да не би имао ништа против да као тренер освоји олимпијско злато, једино које му недостаје у играчкој каријери.

Никола Рађен је са репрезентацијом Србије освојио 17 медаља на великим такмичењима, укључујући два европска и једно светско злато као и две олимпијске бронзе, док је у богатој клупској каријери, осим бројних националних титула, трофеј Лиге шампиона освајао и са Партизаном и са Црвеном звездом, где је и завршио играчку каријеру.