Спорт

Мадару остао горак укус због одласка из Партизана: Волим клуб, али емоције нису обостране

Доскорашњи кошаркаш Партизана се после потписа трогодишњег уговора са Фенербахчеом обратио навијачима црно-белих на Инстаграму
Мадару остао горак укус због одласка из Партизана: Волим клуб, али емоције нису обостране© Dusan Milenkovic/ATAImages

Јам Мадар напустио је Партизани и поручио да "има велике емоције према клубу, али да је у последњих 10 дана видео да емоције нису обостране".

"Моја фамилијо, постоје моменти у животу кад је тешко донети одлуку, а најтеже се доносе оне које укључују емоције", написао је Мадар.

"Имам велике емоције према клубу. Али сам у последњих 10 дана видео да емоције нису обостране и зато нисам имао прави избор. Желео бих да се захвалим свима на љубави и подршци коју су ми показали и што су ми учинили да се осећам као код куће кад сам био далеко од своје."

На крају се осврнуо на навијаче и тренера Жељка Обрадовића.

"Посебна захвалност публици, најбољем тренеру на свету, тренеру који је пре свега сјајан човек и животни ментор. Хвала Вам што сте ме изабрали и променили ми живот. Хвала комплетном стручном штабу и свима који су били део свега овога. Заувек ћете бити у мом срцу. Све саиграче волим и желим им успех, онима што су отишли или иду, као и онима што остају. Заувек ћу бити навијач Партизана, без обзира где одем. Док се не сретнемо поново", закључио је Мадар.

Мадар је постао трећи кошаркаш који је званично напустио Партизан, пре њега су отишли Матијас Лесор и Данте Екзум, а најављен је и одлазак Јоаниса Папапетруа, док се још увек не зна статус Џејмса Нанелија.

Уговоре са челницима клуба продужили су Алекса Аврамовић, Кевин Пантер и Зек Ледеј.

image